keskiviikkona, syyskuuta 20, 2006

Mina se taalla taas..

Alkaa helpottaa, tuo matalapaine nimittain. On aika kurjaa, muuten, jos ei voi poistua asunnostaan ilman sarkylaake arsenaalia. Lasken paivia Italian reissuun, viikkoja koulun alkuun ja kuukausia joululomaan. Siihen saakka pystyn suunnittelemaan mutta vuosi 2007 ei viela kerro itsestaan mitaan. Minulla ei ole siis hienointakaan aavistusta mita tuo vuosi tuo tullessaan. Jotenkin on kuitenkin sellainen kutina etta tama nimenomainen vuosi tulee muuttamaan elamaani enemman kuin esimerkiksi vuosi 2005 joka oli kaikenpuolin mielenkiintoinen ja vauhdikas muttei sinansa poikinut juuri mitaan pitkallista.

Viikot vierii aivan kasittamatonta vauhtia! Miten voi nyt jo olla keskiviikko? Mita tapahtui maanantaille ja varsinkin tiistaille?! To do- listakin makaa paivattamattomana.

Lisays myohemmin:

Jihuu! Meidan lukujarjestykset on julkaistu ja nyt tiedan etta tulen olemaan toissa maanantaisin ja keskiviikkoisin ja ehka joskus myos viikonloppuisin. Syksysta tulee rankka tai ahkera, riippuen energiatasostani. Haaveilen paastoamisesta (taas) jotta paasisin eroon tasta tukkeesta ja irroitettua vahan energiaa piilolihaksistoon.

Feministienergiaa sensijaan voi ammentaa taalta http://www.naisunioni.fi/tulva/index.html

1 kommentti:

Vuokko kirjoitti...

Soisin kylla etta tulevaisuudessa olisi jokin jannittamaton asia odottamassa.

Tulen tietenkin Suomeen jouluna, ei epailystakaan!

Dave otti italian reissun oikein hyvin vastaan ja ollaan ihan innoissamme lahdossa!

Litterointi on pepusta, kaikki sympatiat sulle!