keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Gradusta ja muusta

Moi vaan. Viikot menee aivan alytonta vauhtia. Nyt on jo keskiviikko, ja koko viikon hommat rastissa. Ikavaa, mutta ei auta. On otettava taas harkaa sarvista ja naputeltava gradua kasaan. Kavin tanaan ohjaajan puheilla, ja han oli ihan tyytyvainen mun tyohon. Nyt on vaan irrotuttava tuosta teoriaosuudesta ja alettava metodologian kanssa. Se vahan kauhistuttaa, koska menetelmani muistuttavat lahinna palapelia, kuin mitaan vakavastiotettavaa tutkimusta.

Aamun alkajaisiksi kavin taas elektromagneettisessa tutkimuksessa, ihan vapaaehtoisesti. Tasta ilosta maksetaan hieman rahaa. Tutkimuksesta sain taytettavakseni seurantalomakkeen, jota pitaisi tayttaa tanaan tunnin valein, ja huomisesta eteenpain kerran paivassa. Sen lisaksi huomenna menen taas (palkka)toihin, ja toita on luvassa myos ensiviikoksi. Joten talous on kohenemaan pain.

Ei muuta raportoitavaa joten jatkan valokuvilla.


Brititko muka tunnettuja mainiosta huumoristaan?


Poijjaat heittelemassa leipia


Meitsi ihan ku Carrie Bradshaw (juomassa cosmopolitania) tosi so-six-years-ago! Mutta wanhalle annetaan anteeksi, etta yrittaa olla cool. (Voinko koskaan tottua siihen etta naytan valokuvissa aina aivan k-a-m-a-l-a-l-t-a?!)


Keltaisia ruusuja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei oo yhtään vanhanaikaista juodaan tuollaisia drinksuja. Kaikki drinksut jotka juodaan tuon tyyppisistä laseista ovat super huippua. Ainakin musta!

Näin eilen äitisi. Kertoi mukavia elokuun uutisia!

Sitä odotellessa, moi!

ps voimia taas kerran gradun tekoon.

Vuokko kirjoitti...

Kiitos, nyt tuli kylla tosi tarpeeseen toi voimatoivotus! Alkaa olla patterit vahan lopussa, mutta sisulla jatketaan.

Kohta nahdaan!

Vuokko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.