maanantaina, marraskuuta 13, 2006

Taalla tarvittais ramavittia

Heh, luin toisesta blogista mita RaMaVit oikeasti tarkoittaa http://www.linuxfi.org/kasitteet/?huoneentaulu=ramavit&revision=1 Sellaiset ovat tunnelmat taallakin paassa.

Olenpas sentaan hyvissa ajoin valmistelemassa esseeta. Deadline on perjantaina ja tanaan on vasta maanantai ja essee on kohta valmis. Toisaalta perjantaina on myos esitelma (kamalaa!) joten henkinen valmistautuminen alkakoot. Viikonlopun vietin mukavasti kotosalla, mita nyt vahan pistaydyin kaupungille ottamaan haircuttia eli ihan sita itseansa, hiustenleikkausta. Pitka tukka muuttui lyhyeen ja yllatyksekseni meitsilla onkin aika tumma tukka. En olis uskonut etta 13 vuotta paa varjattyna henganneena olisin tamankin paivan joskus nahnyt.

Lyhyt mutta ytimekas, tama postaus siis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jaajaa.. sitä mennään siis aallonharjalta pohjalle. Koita kulti jaksaa kyl se aina siitä ja sitten tunnet olosi voittajaksi!! VOITTAJA VOITTAJA VOITTAJA!

En oo vielä itsekään maistellut Irish Stewiä, mutta täytynee korjata asia mahdollisimman pian. Guinnessia ja "black and white pudding" (eli paikallista mustanmakkaran tapaista yökhyitä) on kyllä tullut maisteltua.

Hyvää syksyä naapurisaarelle! Minäkin ehkä jouluna siel!! Pus.