tiistaina, huhtikuuta 25, 2006

väsymys tuli sittenkin

Eipä tuo lopputyöstä palautuminen ihan mutkattomasti käynytkään. Mua väsyttää ihan hirveästi! Menin eilen sänkyyn kymmeneltä ja heräsin klo 9 ihan tosi väsyneenä. Ihmeellistä, koska yleensä pärjään hyvin 6-7 tunnin yöunilla.

Aloitin taas magnesium + b-vitamiini kuurin helpottamaan särkeviä jalkoja ja lieventämään tykytystä sydämessä. Levottomat jalkani ovat taas kaivanneet mobilatia iltaisin. Vikojen ja vaivojen arvonnassa onnetar suosi juuri minua. Sukupolvien ajan erilaisia vaivoja kärsineet ihmiset ovat luovuttaneet perintönsä minun vartaloni käyttöön. Nyt vaan odotellaan että suonikohjut puhkeaa, niin eiköhän siinä ole sitten koko suvun sairaskertomus tiivistettynä 25-vuotiaaseen kropan rähjään.

Minulla on lista asioita jotka haluan tehdä ennenkuin täytän 30. Se lista ei koskaan tule täyttymään täydellisesti ja lisää ranskalaisia viivoja tulee lähes viikoittain. Nyt lista sai taas uuden jatkeen joka liittyy hurjaan fyysiseen rasitukseen ja itsensä ylittämiseen. Päätös on tehty mutta sen totettaminen on pitkäjänteistä itsekuria vaativaa juttuhommaa varsinkin kun omaan tuon edellämainitun epäluotettavan kroppan. En uskalla kirjoittaa sitä vielä tänne julkiseen muistiin mutta omaan vihkoseeni olen sen jo kirjoittanut.

Väsymyksestä huolimatta en raivostunut täysin kun tänään menin luennolle joka oli peruttu mutta ilmoitusta perumisesta ei tullut ajoissa. Taidan olla tulossa vanhaksi kun tuollaiseenkin tilanteeseen vaan lannistuu ilman että juoksisin opintotoimistoon valittamaan. Tulin vaan kotiin pöllöilemään enkä ole saanut mitään järkevää aikaiseksi n. 3 tuntiin.

Taidan mennä päikkäreille

Ei kommentteja: