sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2007

Sunnuntai

Taas on sunnuntai. Miten voi olla sunnuntai kokoajan?

Perjantaina siis palautin esseet, ja näinollen valtava kimpale raskasmetallia poistui hartialihaksiani painamasta. Ilma oli niin aurinkoinen ja lämmin että lähdin pikku apurini kanssa terassille nauttimaan keskipäivän siideriä. Nälkäkin siinä tuli joten tilattiin edukasta pubiruokaa ja annettiin auringon paistaa kasvoillemme. Olin niin huojentunut ja helpottunut että kotiin tultuani pystyin vaan katsomaan telkkaria ja sitten lopulta nukahtamaan syvään uneen.

Lauantaina heräsin aikaisin ja levänneenä. Siivosin kämpän kaikesta roinasta ja pesin jopa ikkunat! Menin kaupungille ostamman tuoreita kukkia ja kun tuli takaisin oli Dave jo tullut töistä. Se oli tosi kivaa, koska molemmat olemme kärsineet essee tuskasta ja nyt viimein oli aikaa olla ihan keskenään. Tehtiin oikein kesäistä ruokaa eli uusia perunoita (täältä saa jo!!) tillin ja voisulan kera sekä salaattia. Kaapistani löytyi myös piccolo pullo valkoviiniä, joka juotiin pois kun oli niin kesäinen fiilis.

Davella deadline on vasta ensviikolla, joten hän ei ollut ihan niin irtoutuneella tuulella kuin minä. Illalla ystävämme soitti ja kutsui syömään saksalaista ruokaa. Ruokajuhlat tai illalliskutsut sujuivat varsin leppoisissa merkeissä. Myöhemmin samana iltana saimme kutsun paikalliseen pubiin ja kun kadunkulmassa tapasimme kaverin, oli hänellä mukanaan iso maitokanisteri. Syytä siihen ihmetellessäni sain kuulla erikoisen vastauksen, joka on kuulemma täällä ihan tavallista mutta jotenkin vaan minä en ole tässä 4 vuoden aikana tällaista toimintaa nähnyt. Täällä kun pubit menevät kiinni klo 23, mikä on tietenkin ihan liian aikaisin, niin siten ihmiset voivat jatkaa kaljanlitkintää kotonansa ostaen mukaansa olutta suoraan hanasta. Siksi siis tämä maitokanisteri. Tulimme siis meille tämän 2 litran kalja/maitokanisterin kanssa ja ilta jatkui varsin mukavasti.

Ihan kivasti tuli nollattua. Kohta alankin olla valmis miettimään rinkan pakkaamista ja suuntaamista Suomeen.

Ei kommentteja: