maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Kaikkea sitä

Nyt on ensimmäinen viikko takanapäin ja töissä ja asiat alkavat hieman sujua. Kamala hässäkkä täällä, ja jatkuvasti saa olla toimittamassa vaikka mitä asiaa. Davekin sai töitä, tosta ihan läheltä jotan meillä on nyt sama työmatka.

Viikonloppuna tutustuttiin paremmin meidän lähiseudulle, ja yllättävästi siitä kävelymatkan päästä löytyy Lontoo suurin hautausmaa, jonne on haudattu vaikka ketä kuuluisia, Marx taitaa olla se tunnetuin. Lähellä oleva valtava puisto on kuuluisa siitä että, rinteen päälle noustessa avautuu näkymä koko Lontoon yli. Harmiksemme oli hieman utuinen päivä, joten ei sieltä juuri muuta kuin ääriviivat erottanut. Tämä siis on se Parliament Hill. Olen edelleen aivan innoissani siitä että me asutaan täällä suurkaupungissa. On oikeasti aivan mahtavaa, kun kävellen pääsee Camdeniin tai metrolla parissa minuutissa ihan ytimeen. Lontoo oikeastaan on kuuluisa siitä että täällä on sellainen kyläfiilis. Meidän viereisellä kadulla järjestettiin katu-juhlat viikonloppuna. Sinne oli pystytetty pöytiä ja ihmiset toivat kotoaan, itsetekemiään ruokia tarjolle. Sitten kaikki kadun asukkaan istuutuivat syömään. Toivottavasti meidänkin kadulla järjestetään tuollaista!

Meidän ihan tosi lähietäisyydeltä löytyy paljon kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Yllättävin löytö oli etiopialainen ravintola, jota mennään kokeilemaan sitten kun Dave saa palkan.

Tällaista jaarittelua ja kuvailua tuli nyt, enpä muutakaan keksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

loistavaa, että kaikki on lähtenyt rullaamaan hyvin siellä. Ihanaa, että löysitte mukavan kämpän ja vielä ihanampaa, että Dave sai töitä.

Kiitos vielä ihan tuhannesti viimeisestä. Oli mukava nähdä ja olla kanssasi ja olit tärkeä tuki ja teit tärkeää hommaa. Eli nöyrimmät kiitokset!!!

Onko sulla edelleen käytössä se koulun s-posti osoite? Vai joku toinen?

Tämä vaan nopea ja lyhyt kommentti ja kiitostelu. Nyt pitäis olla jo nukkumassa, koska tosiaan tuo päivärytmi vaatii sitä, että ois sängyssä ennen puolta yötä...

Iso hali ja tsempit uusiin juttuihin.

t. laija

Vuokko kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! Laitan sulle meilia, mutta mika on sun osote?