perjantaina, toukokuuta 05, 2006

Parempi päivä

Voi kyllä, tänään on paljon paremmat fiilikset kun eilen. Dave oli hyvällä tuulella heti aamusta ja lauleli itsekseen. Eihän sellaiseen tunnelmaan voi herätä väärällä jalalla. Aamu olikin mitä kaunein, ihan oikea kesäinen aamu. Menin kampukselle hoitamaan laskuja ja kirjastoon. Ilma oli kertakaikkiaan mahtava! T-paita, lahkeista käärityt farkut ja sandaalit oli aivan passeli vaatetus. Oli aika vaikeaa pysytellä sisällä kun ulkona oli niin kaunista mutta sain kuitenkin luettua ison ja vaikean alueen läpi ja jopa tehtyä ihan järkevät muistiinpanot luetusta. Kunnollinen valmistautuminen helpottaa tenttistressiä valtavasti.

Iltapäivällä pyöräilin kauppaan ja ostin samalla kudonta-lehden! Mukana tuli sellainen kierrepuikko jolla voi tehdä pipoja. Jos nyt aloitan saatan hyvinkin saada ensisyksyksi jonkinlaisen päähineen aikaiseksi!! Totesin myös että pyöräily on parhautta ja päätin samalla suihkaista kaupungille Davea vastaan. Linnan puistossa oli kukkaistutukset loistossaan joten jäin sinne vähän kuvailemaan. Nyt sattui olemaan molemmat kamerat mukana niin saan tännekkin muutaman kuvan laitettua.

Elämä tuntuu taas tasaisemmalta ja mukavammalta. Tulevaisuuden kannalta tärkät asiat alkavat hiljalleen hahmottumaan ja palaset loksahtelevat paikoilleen. Ihanuutta on se että nyt on perjantai ja olen armahtanut itseni lauantaityöskentelyltä. Tänään parannetaan maailmaa humanistipariskunnan kanssa reilun kaupan viiniä siemaillen. Ja huomenna mennään leffaan tosi pitkästä aikaa. Olen huomaamatta kehittänyt itselleni huumorintajun joka käsittää myös brittihuumorin. Aivan ennenkuulumatonta!! Komediat ei ole koskaan ennen olleet my cup of tea mutta nyt oikein haluan mennä katsomaan brittiläistä (romanttista)komediaa! Jätän mainitsematta mihin kaikkiin enkkulaissarjoihin olen jo auttamattomasti jämähtänyt. Puhumattakaan
Monty Pythonista.

Hyvää Viikonloppua!!



Tuntuu aika etuoikeutetulta että saa tuollaisissa satumetsissä pyöräillä



Ihmisiä paistattelemassa päivää Linnan puistossa




Kukkaistutuksia




Ei kommentteja: