torstaina, toukokuuta 04, 2006

Tänään on huono päivä.

Vartaloni lähettelee minulle viestejä siitä että nyt on tehty liikaa töitä. Päänsärkykohtaukset ja hirmuinen väsymys vaivaavat mutta nyt en voi antaa periksi. Mikä kumma siinä on että vaikka kuinka väsyttää niin nukahtamisvaikeudet vaan jatkuu?! Kun ei saa nukuttua niin sitten tulee päänsärkyä joka lamauttaa koko olemuksen ja aiheuttaa masennusta ja voimien hyytymistä. Ja kaiken kukkuraksi, mieli täyttyy negatiivisilla fiiliksillä.

Stressiä on ollut vaihelevalla voimakkuudella pitkin kevättä ja nyt se olisi purkautuakseen. Ainoa keino kestää tämä kamala kevät on haaveilla matkustelusta. On aivan käsittämättömän ahdistava ajatus etten ole matkustanut viime kesän jälkeen minnekkään!! Ja jos en tänä kesänä pääse maailmalle niin aion suuttua kaikille ja kaikelle.


Kävin tuulettumassa lenkillä ja mittari näytti 22 astetta. Ihan t-paita kelit. Onneksi minä saan istua sisätiloissa ja keskittyä sosiaalipolitiikan kiehtovaan maailmaan sillä aikaa kun KAIKKI muut ihmiset paistattelee päivää ja syö eväitä nurmikolla. Onneksi siellä nurmikolla on kuitenkin koiranpaskaa ja kärpäsiä, hähä hää!

Ehkä huomenna tuntuu valoisammalta.

Ei kommentteja: