sunnuntaina, toukokuuta 28, 2006

Viikonloput on parhautta, varsinkin kamalan viikon jälkeen. En ole ajatellut yhtään tenttijuttua tai mitään muutakaan stressaavaa tai harmittavaa.

Perjantaina käytiin paikallisilla olutfestareilla. Ne oli järjestetty meidän Arts Centressä joka on vanha kirkko mutta nykyään siellä järjestetään enemmän maallista toimintaa kuten keikkoja ja festareita. Päästiin maistelemaan pikkupanimoiden oluita ja siidereitä ja erityisesti paikalliset oli hyvin edustettuna. Löytyipä yhdestä nurkasta Belgialainen baarikin. Valoisan ja lämpimän illan seurauksena kirkon piha, eli hautausmaa, täyttyi iloisista oluen maistelijoista. Illemmalla paikalle tuli vielä blues bandi soittamaan ja tunnelma oli oikein mukava.

Lauantaina vietettiin vesisateen ja edellisillan olutfestareiden seurauksena todella levollista päivää. Vähän yritettiin käydä pyöräilemässä mutta kun vettä tuli niin kuin saavista kaataen niin eikai siitä oikeasti voinut nauttia. Illalla katseltiin Walk the Line -leffaa. Yleensä en kovinkaan lämpene näille hollywood kassamagneeteille mutta tämä oli aika hyvä leffa. Mutta Johnny Cashin musiikki ei siltikään aivan auennut.











Ei kommentteja: