torstaina, kesäkuuta 01, 2006

Kesäkuu

Nyt on kesäkuu! Koko toukokuu hujahti aivan silmien edestä ja nyt pitäisi olla kesä. Täällä ei todellakaan tunnu kesältä. Kylmää ja tuulista, eikä aurinkoa ole kunnolla näkynyt moneen päivään. Antaa kesän viivytellä ihan rauhassa ens maanantaille klo 12 saakka jolloin minä kävelen ulos tenttisalista viimeisen kerran.

Kaikenlaista hermoiltavaa riittää. Tentti pitää hoitaa kunnialla ja sitten alkaa töiden metsästys. Olen myöhässä liikenteessä tietenkin mutta tämä kevät on ollut niin kiireinen etten ole edes ajatellut mitään työn hakua. Jotain varasuunnitelmia on olemassa joten en minä ihan tyhjän päälle putoa kuitenkaan.

Täällä opettajien lakko vaan jatkuu. Vieläkään ei ole tietoakaa miten tämä kevät on mennyt noin niinkuin arvosanojen puolesta. Siitä en kuitenkaan jaksa nyt ottaa stressiä koska kaikki UK:n yliopisto-opiskeljijat ovat samassa tilanteessa. Harmittavaa tämä tienkin on.

Tämä viikko ja viikonloppu pyhitetään täysin tentille joten tuskin tulee mitään jännittäviä postauksia tännekkään. Toivottavasti kelit suosii siellä Suomessa kun täällä nyt näyttää marraskuulta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haikorusta ja julisteesta pojat oli innoissaan. Koitetaan lähettää kortti. täällä muuten kaikki hyvin huomenna alkaa Aaron kesäloma. T: Iiris