torstaina, kesäkuuta 29, 2006

Aamu alkoi varsin mielenkiintoisesti. Olin lahdossa lenkille kun postimies toi Davelle osoitetun kirjeen House of Commons:ilta. Siis eduskunnasta!! Olin niin ihmeissani etta soitin Davelle toihin ja kysyin saako avata. Sain avata ja siella oli meidan paikallisen kansanedustajan vastaus Daven kiukunpuuskaan. Eli, nyt kun me asutaan kaupungilla niin Dave joutuu pyorailemaan toihin vilkkaiden teiden varsilla ja yhtena aamuna silla oli vaan kilahtanut autoilijoiden paskamainen kaytos liikenteessa etenkin pyorailijoita kohtaan. Tasta seurasi tulikiven katkuinen meili liikennelaitokselle, kunnanhallitukselle ja paikalliselle kansanedustajalle.

Tama on ihan oikea ongelma taalla ja pyorailyn kieltaminen kaupungeissa nousee joka kevat otsikoihin samassa mittakaavassa kuin koiranpaska keskustelu Suomessa. Viha on molemminpuolista mutta koska pyorailijoita on niin pienenpieni vahemmisto ei heidan aantaan juuri kuunnella.

Tama kirje joka tana aamuna tuli oli hyvin ymmartavainen ja sovitteleva (voiko kansanedustajalta odottaa muuta?) ja sisalsi kutsun Bob Russell:in paikallishallinto kokoukseen ja sita seuraavaan puutarhajuhlaan. Koska paikallispoliittinen vaikuttaminen on hauskaa ja siella tarjotaan ruokaa niin mina ainakin haluan menna. Puutarhajuhlat! Ah, miten aristokraattista ja ylaluokkaista!

Taman paivan kruunasi tieto arvosanoista. Hienosti meni! Kuukauden paasta juhlitaan yhteiskuntatieteiden kandidaattia, eli minua! Ja jos kaikki menee niinkuin mina haluan niin vuoden paasta juhlitaankin sitten maisteria.

Muutakin hyvaa kuuluu eli sain eilen kutsun tyopaikkahaastatteluun sellaiseen hommaan mihin todella haluaisin ja toivon etta paasen! Tasta duunista voisi olla suurta hyotya myos tulevaisuudessa. Mutta kerronpa siita tarkemmin sitten jos jotain kerrottavaa tulee.

Jottei kukaan luule etta minun elama olisi vaan hauskaa ja ruusuilla tanssimista niin kerronpa muutaman harmituksen aiheuttajan:
- Olen lahetellyt CV:ita joissa on vaara puhelinnumero
- Olen (valiaikaisesti) havittanyt kaikki tyo-, ja koulutodistukset
- Ei ole yhtaan rahaa
- Israel hyokkasi Palestiinaan (no ei tama ole ihan henkilokohtainen harmi mutta suututti aikamoisesti)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin mielenkiintoista! :)

Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saat sen työn! Tekevälle tosiaan sattuu kaikenlaista, viitaten CV:hen yms....

Paljon onnea koulun johdosta!!!