perjantaina, kesäkuuta 16, 2006

Muuttopäivän aattona

Täällä minä istun pahvilaatikoiden keskellä. Huomenna me muutetaan mutta Dave lähti jo tänään vanhemmilleen hakemaan autoa ja joitain huonekaluja (jotka meille ystävällisesti lahjoitetaan (ei siis autoa lahjoiteta!!)). Sitten aamulla mennään ja avataan uuden kodin ovi ja alkaa muuttaminen. Vuosi sitten kun tänne muutettiin meillä oli 9kpl pahvilaatikoita täynnä kirjoja, levyjä, vaatteita, astioita ja muuta kamaa. Nyt pahvilaatikoita on 18kpl! En tosiaan ymmärrä mistä tämä roina on tähän pikkuruiseen huoneeseemme päätynyt mutta jotenkin sitä vaan on kerääntynyt. Onneksi nyt muutetaan isompaan kotiin jonne voi levittytyä rauhassa (ja kerätä lisää kamaa!?).

Tämän blogin päivitys saattaa nyt jäädä vähemmälle koska uuden nettiliittymän hankkimiseen tiettävästi menee viikkoja.

Hauskaa Kesää kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!

Täällä on ollut melkeinpä +30 asteen helteitä. Jes.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa kultaseni ja onnea uuteen kotiin. Sulla on kyllä hauska kesä tulossa kun on ne valmistujaisjuhlat ja kaikki. Me lähdetään viikonlopun eli juhannuksen jälkeen Saksaan noin viikoksi hieman töihin ja hieman lomalle. Lapset tulee mukaan. Täällä on hikistä mutta nautin joka päivästä. Menen illalla taas melomaan kaverin kanssa eikä kesäistä merta kyllä tänään voita mikään. Iiris

Vuokko kirjoitti...

kiitos ystavaiseni! Muutto sujui hyvin, innolla rakennetaan omaa pesaa. Taalla ei ole ollut kovinkaan kummoiset kelit. Lamminta on mutta tosi tuulista.

Suomen kesaa ei kylla voita mikaan! Muistakaa se!!