keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Tiivistelmä

Opettajien lakko päättyi ja minä sain takaisin kaikki esseet. Hyvin meni! Nyt odotellaan lopputyön ja tenttien tarkistamisen myötä lopullista arvosanaa.

Reissasin Hollantiin viikoksi lomailemaan ja nauttimaan auringosta ja lapsienergiasta. Oleskelu sujui niin hyvin ja rentouttavasti että tänään olen ollut varsin toimekas ja aikaansaava. Hollannissa oli kesä kuumimmillaan mutta takaisin tullessa Englannissa oli vastassa varsinainen myrsky.

Huomenna on työhaastattelu ja tänään olen itkenyt paniikissa sitä ettei minulla ole mitään järkevää päällepantavaa eikä rahaakaan ole liikaa jotta voisi ostaa uusia vaatteita. Jostain kaapin perältä löytyi kuitenkin ryppyinen kauluspaita joka saa luvan kelvata mustien housujen kanssa. Entäs kengät sitten? Ei aavistustakaan.

Tämän loppuviikon täyttää muuttokuorman kokoaminen ja työasioista hermoilu. Lauantaina on suuri ja kauan odotettu päivä. Muutto uuteen kotiin. JEE

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, paljon jännittäviä kiireitä! Kaikki menee varmasti hyvin, luota vain itseesi! :)

Vuokko kirjoitti...

Cheers babes! Kyllä tästä selvitään. Haastattelu meni hyvin mutta päättyi niinkuin ne aina: 'ilmoitetaan myöhemmin, kiitos ja hei'

Toivottavasti sielläkin menee hyvin ja kesä kukoistaa.