torstaina, kesäkuuta 22, 2006

Mulle tuli koti-ikava! Taalla on ihan paska kesa. Tuulee vaan eika ole edes rantoja minne vois menna ottamaan aurinkoa. Eika ollenkaan sellainen kesainen tunnelma niin kuin suomessa vaan voi olla. Kaikki kesatapahtumat on tosi kalliita, ei taalla tiedeta espan lavasta tai kaivarin konserteista! Mitaan muuta ei voi tehda kun homehtua sisalla tai hengailla pakokaasuisessa kaupungissa. Helsigissa merenaarella on aina raikasta ja torilta saa makeita mansikoita ja lihapiirakoita eika mitaan allottavia ranskiksia ja kalaa!

Nauttikaa suomen kesasta, te etuoikeutetut! Nyt tekisi mieli vannoa etten enaa koskaa halua viettaa kesiani missaan muualla kun Suomessa! Ei tama tammoinen ole mistaan kotoisin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi no onhan täällä kivaa, mutta sun mielikuvissa ne sääsket on kyllä unohtunut. Mietippä että sulla on taas pitkästä aikaa oma keittiö ja ihan oma kotikolo. Laita jotain sisäkuvia siitä kämpästä. Iiris

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vain, kun ehditte! Hihi.

"FC Nökän" jalistreenit ovat jääneet aika vähille viime aikoina (pyöreä nolla), joten meitä ei ainakaan turnausmatkalle ole odotettavissa aikoihin!