sunnuntaina, elokuuta 28, 2005

Aamuyön väsynyttä ajatelmaa

Täällä minä vaan töitä paiskin klo 2 aamuyöllä lauantaina. Salaa toivon että olisin jo Englannissa että voisin aloittaa kunnolla kirjallisuusluettelon. Mun hommat täällä on aikalailla pulkassa. Täytyy vaan tapailla muutamaa tyyppiä ja sitten jutskata vielä tutorin kanssa. Mutta hiljalleen ajatus siitä minkalaiseen muotoon voisin kaikki havaintoni ja tietoni aiheesta kasata tuntuu houkuttelevalta. Mieli alkaa täyttyä inspiraatiosta ja kannan mukanani lehtiötä jonne kirjaan kaikki älynväläykset. Haluaisin jo päästä hommiin ja juttelemaan kunnolla ohjaajani kanssa siitä mihin suuntaan tästä lähdetään. Niin kovasti toivoisin että ensimmäisestä oikeasta tutkimuksestani tulisi juuri sellainen kuin toivon ja että osaisin siinä kertoa juuri ne asiat jotka minusta tuntuu mielenkiintoisilta ja haluaisin ehkä vielä analysoida vähän miten kaikki nämä palaset joita olen täällä ollessa keräillyt, mahdollisesti vaikuttavat Espanjan ja ehkä koko euroopan yhteiskuntiin. Toivoisin myös että aito kiinnostus ja intohimo tätä aihetta kohtaan olisi havaittavissa teksistäni ja että tutkimustani arvioivat ihmiset ajattelisivat että minussa voisi olla potentiaalia akateemiselle uralle...

Työ itsessään ei todellakaan ole edes lähimaillensakkaan pulkkaa nähnytkään! Nyt alkaa vasta olla matsku valmiina. Olisi vaan nyt jo aikamoinen kipinä alkaa ymmärtämään, sisäistämään, analysoimaan ja kertomaan jollekkin siitä mitä minä olen täällä miettinyt. Jotenkin en oikein uskalla täysin antautua tälle vielä koska edessä on 3 viikon reissu jolloin tulee taas irtauduttua aiheesta. Ei siinä etteikö alitajunta tekisi hommia kolmivuoroisesti mutta just nyt tuntuu siltä että tämä aihe saattaa viedä mukanaan, niin olisi ihanaa antaa itsensä vaan vietäväksi.

No, eipä ollut paljon järkeä tässä kirjoituksessa. En tiedä johtuneeko myöhäisestä ajankohdasta vai ajatusten sekamelskasta vai molemmista ja kaikesta muustakin. Ehkä joku kuitenkin ymmärtää mitä tässä ajan takaa.

Ei kommentteja: