tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Viikonloppu meni hyvin ja uusi viikko alkoi varsin reippaasti.

Lauantaina oli BonFireNight eli muistelu jonkun 1600-luvulla toimineen terroristin murhaamisen kunniaksi. Tarina kertoo että 1605 Guille Fawkes-niminen hemmo salakuljetti tynnyrikaupalla ruutia parlamenttitaloon (tuskin yksin kuitenkaan?!) aikeinaan räjäyttää ilmaan koko homma Kuningas James I :sta myöten. No joku kuitenkin vasikoi ja lähetti kirjeen (joka on vieläkin olemassa?!) jollekkin papille ja niinpä sitten vangitsivat, hirttivät ja paloittelivat Guille-paran. Ja niin, vielä tänäkin päivänä tätä juhlitaan valtavin ilotulituksin. Tästä aukottomasta tarinasta huolimatta mekin päätettiin osallistua ilonpitoon ja mentiin linnan pihalle katsomaan tulituksia ja kyllä ne vaan oli hienot!

Sunnuntaina kävin joogaamassa ja illalla käytiin leffassa.

Tänään sitten tapahtui niin yllättävästi että sain uusia kavereita! Eipä näin joka päivä käykkään ja se jos mikä piristää. Tämän viikon ennuste on hyvä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niin se on ihanaa ettei koskaan ihan tiedä mitä päivä tuo tullessaan, vaikka uuden kaverin, mikä nyt on mullekkin tosi harvinaista. Paitsi että tutustuimpas tässä taannoin ihmiseen joka on tosi mukava ja jonka äiti on kotoisin Määttälänvaaralta joten heti löytyi yhteisiä tutuntuttuja. Mulla oli valmistujaisjuhlat nyt sitten ihan virallisesti. Äiti ja isä tulivat kakkukahveille ja toivat hienon Kalevala riipuksen ja illalla olin kavereiden kanssa syömässä italialaisessa ravintolassa. Oli hienoa ja kivaa. Ii