tiistaina, maaliskuuta 21, 2006

Hyvästelemisen alkusoitto

Olipa taas surullinen päivä. Lukuvuosi lähenee loppuaan ja nyt jo jouduin hyvästelemään yhden ystävän. Maria lähtee kotiin Espanjaan eikä tule enää takaisin:( Toivottavasti yhteys pysyy vaikka välissä onkin tuhansia kilometrejä. Tämä nyt oli vasta alkusoittoa sille kun viimeisenä koulupäivänä näen viimeistä kertaa ne tyypit jotka on ollut mukana tämän suuren elämänmuutoksen kaikissa pyörteissä. Ihan uskomatonta kuinka nopeasti aika on kulunut!!

Toinenkin hyvästeleminen osui tälle päivälle. Niin ällöltä kuin se kuulostaakin niin kävin itse hyvästelemässä mun opettajan joka lähtee kohta 8kk vietnamiin. Se oli niin hyvä opettaja ja ilman hänen kannustustaan en olisi päässyt näin pitkälle. Vein mukanani muumimamma kortin, (sellaisen vintage version eli Toven piirtämä, ei japanilaista!). i m e l ä ä . Mut ei sen niin väliä!!

Ja nyt taas lopputyötä ahertamaan..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ei oo yhtään ällöä hyvästellä opettajaa. siis jos se on ollut tosi mukava. Musta mukavat ja hyvät opet on kivoja ja harvinaisia ja niille voi sen jotenkin osoittaa! Tuo on varmasti aika ikävää, kun joutuu hyvästelemään ne kaikki ihmset, joihin on kolmen vuoden aikana tutustunut! Mutta eiköhän ainakin hyvien ystävien kanssa yhteys säily ja sit onkin mukavaa kun ystäviä on ympäri maailmaa ja niiden luokse "joutuu" menemään!

Mä sain tänään s-postia mun entiseltä naapurilta, jonka perhe muutti takaisin sinne enkkulaan kun olin 6 vuotta ja parina kesänä sen jälkeen nähtiin ja taisin olla 10 kun kävin heidän luonaan kyläilemässä, yksin lentokoneella! Sen jälkeen yhteys on kuihtunut ja he ovat muuttaneet ja ei oo ollut enää osoitettakaan! Mutta siis tänään oli tullut häneltä viestiä! Ihanaa! En tiedä mistä oli mun s-posti osoitteen kaivannut, mutta kiva,kun oli sen tehnyt! Toivottavasti nyt yhteys lämpenee ja voisin vaikka heitä joskun tavatakkin!

täällä odotellaan muuten sua jo kovasti, joten laita vauhtia!