torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Käskien laulan

Viime päivät ole noudattanut itselleni langettamaa käskyä jonka vaativa ja tiukka sävy on suorastaan estänyt minua nauttimasta mistään mitä jotkut ihmiset elämäksi kutsuvat. 'Perse penkkiin ja kirjoita!' kuuluu tuo käsky. Varmuuden vuoksi se on kirjoitettuna ylös aika moneen post-it lappuseen joita on liimaitu ympäriinsä siltä varalta että unohtuisin johonkin muuhun toimintaan. Tulostakin on saavuttu. Lopputyöstä on työstetty n.60%! Ou Jee!

Tällä viikolla en ole seurannut uutisia, en tiedä millainen sää ulkona on, olen irtisanoutunut kaikista kotitöistä ja ruoanlaitosta, en ole kyennyt keskittymään mihinkään muuhun kuin työhöni enkä ole liikkunut 20 metriä kauemmas tietokoneen äärestä.

Sen sijaan olen puhunut, kirjoittanut ja ajatellut homoliittoja, homojen adoptio oikeutta, kansanliikkeen historiaa ja sen vaikutusta poliittiseen päätöksentekoon, ihmisten asenteisiin ja kulttuuriin, homoliikettä ja sen vaikutuksia kaikkiin ylläoleviin kohtiin, Espanjan historaa, Francon ajan jälkeistä kehitystä, queer teorian tulevaisuutta sosiologiessa tutkimuksessa, Almodovarin leffojen vaikutusta homoystävällisempään kehitykseen... ja ja ja kaikkea miljoonaa muuta asiaa joita tuntuu polveilevan lisää ja lisää.

Pitkiä päivitysvälejä pahoitellen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä seison täällä ladun varrelle liput liehuen ja huudan "Vuokko, Vuokko, hyvä, hyvä hyvä!" II

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa tosi hyvältä. Nyt puserrat sitä oikein kunnolla, niin voit sitten nauttia kaikesta tuosta "elämästä" suomen vierailulla! Voi tehdä oikein hyvääkin tuollainen lyhyt irtiotto työstä...
Mulla on taasen tuo opinnäytetyö hyllyllä, kun ei kertakaikkiaan vaan pysty venymään työharjoitteluun ja opinnäytetyöhön. Mulla on huimat 10-20 prossaa työstä tehty... Eipä taida tuo uudenvuoden lupaus multa onnistua (tai niinku lari sano meidän monien lupauksista, että ei ne oo lupauksia vaan toiveita...)
Jatkan hommia, jatka sinäkin!

Vuokko kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta! Kyllä tämä tästä vielä...