lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Rokki Meininkiä

Käytiin eilen kuuntelemassa Daven kaverin bändiä yhdellä klubilla( http://www.thetwist.co.uk/). Oli ihanaa kuunnella live musiikkia ja tuli hyvin mieleen meidän seurustelun alkutaival jolloin hypättiin keikoilla jatkuvasti. Etenkin tuo klubi on hyvinkin legendaarinen, koska se kelpuuttaa lähes kaikki bändit lavalleen. Monen meidän kaverin ja tutun bändi on soittanut siellä. Siitäkin huolimatta siellä on ihan hauska tunnelma ja koska klubilla on myös oma levymerkki sieltä saa ostaa halvalla ep:tä ja sinkkuja juuri näiltä kellaribändeiltä. Juttelin siellä myös aikani kuluksi yhden old-school rokkimiehen kanssa joka kehuskeli tuoneensa The Ramones:in meidän yliopistolle joskus 70-luvulla.

Olipa kyllä hauska ilta kaikin puolin.Tästä kuitenkin seurasi se että Daven kitaransoittosormia alkoi kovasti kolottaa. Dave on haaveillut akustisen kitaran hommaamisesta mutta vasenkätisyys on pistänyt kapuloita rattaisiin siten että edukasta vasurikitaraa ei ole (aika epäaktiivisesta) etsimisestä huolimatta tullut eteen. Tänä aamuna kuitenkin kirkastui ajatus siitä että hän vaan nyt menee kitarakauppaan ja ostaa sen halvimman tehdasvalmisteisen jota myydään.Minä menin puistoon ottamaan valokuvia ja Dave meni etsimään kitaraa. Treffattiin kaupungilla ja Dave oli löytänyt etsimänsä: kirkuvan punainen, tehdasvalmisteinen akustinen kitara. Myyjä oli kuvannut sitä sanoilla ”hideous” ja ”outrageous”. Oli antanut vielä kieliä ja plektroja mukaan.

Tässä on ensin kuvia meidän kylän linnasta, puistosta ja keväisestä päivästä ja sitten Daven ruipelojaloista ja yhteensopivasta kitarasta ja kengistä.



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanan värinen kitara ja tosiaan sopi yhteen kenkien kanssa ja mukava läjä erivärisiä converseja taustalla!
Kun on niin kiva käydä live bändejä kuuntelemassa, niin varataanko me liput Egotripin keikalle Tavastialle, kun sattuu olemaan sinä samana viikonloppuna kuin tekin ootte täällä?!

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on jo kevät ja kukkia, voi mistä me täällä jäädään paitsi kun vielä on lunta kaikki nurkat pullollaan. Hieno toi kitara tosiaan. Ii

Vuokko kirjoitti...

kiitos, ihanaa kun kommentoitte!

Aikainen kevät on tosiaan ihana juttu mutta on siinäkin huonot puolensa esim. se että ulkona näyttää mukavan lämpimältä mutta oikeasti siellä on aivan mielettömän jäätävä tuuli eikä auringosta sitten tule nautittua kuin sisätiloissa. Ja kaikkihan tietää miltä ikkunat näyttää talven jälkeen kirkkaassa kevätauringossa: likaisilta.