keskiviikkona, maaliskuuta 01, 2006

Voi Hemmetti!!

Niin, siis voi hemmettiläinen minkä lykkäsivät. Ihan kuin ei olisi jo muutenkin hermoilua jatko-opiskeluista niin nytpä alkoivat uhkailemaan lakolla! Siis sellaisella yliopisto opettajien lakolla jossa he eivät suostu tarkastamaan kokeita tai esseitä ja jos tämä lakko tulee olemaan niin se tarkoittaa sitä että minä eikä kukaan muukaan valmistu tänä kesänä niinkuin oli suunniteltu. Ja jos paperit ei ole kätösissä heinäkuuhun mennessä niin unelmat jatko-opinnoista voi heivata kuuseen ainakin vuodeksi. Ei sillä että tämä lakko nyt olisi ihan tosissaan tulossa mutta ei se mukavalta tunnu että näin uhkaillaan että kolmen vuoden työt ois noin hukkaan heitettävissä. Ja ei sitä koskaan tiedä vaikka nuo lakkoilisivatkin heinäkuulle saakka. Näkymä on nyt se että lakko alkaa ens viikon tiistaina ja jatkuu siitä eteenpäin kunnes toisin todetaan. Onhan tässä vielä viikko aikaa osapuolten selvitellä juttujaan.

Tämä on varsinainen reiluuden esimerkki: lukukausimaksut nostettiin kolminkertaisiksi viime vuonna (minä maksan vielä vanhaa hintaa eli £3500, joka ei ole halpa sekään) näiden nostojen tarkoitus oli korottaa opettajien palkkoja x% mutta nyt 'ne' sanookin että 'oikeastaan, kun me sanoimme että korotusta tulee x% niin se tarkoittikin että x = y ja kukaan ei saa penniäkään lisää paitsi 'me'. Tämä on luonnollisesti suivaannuttava asia opettajille ja ainoa keino protestoida on kostaa maksajille eli opiskelijoille. Kivaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi ois ihan liian epäreilua opiskelijoita kohtaan tuollainen. Ei kai se voi toteutua. Onko teidän opiskelijat järjestäytyneitä? II