maanantaina, maaliskuuta 20, 2006

Viikonloppu takana ja arki edessä.

Viikonloppu sujui rentouttavissa tunnelmissa. Perjantaina tehtiin superihanaa ruokaa punaviinin kera ja juteltiin kunnolla yömyöhään saakka. On se vaan mukavaa aina välillä huomata kuinka kivaa on olla yhdessä ja kuinka hyvin me toisemme tunnemme ja toistemme seurassa viihdymme.

Lauantaina herättiin aikaisin ja mentiin kiertelemään kaupungille. Mukaan tarttui hieno, punainen termospullo keväisiä pyöräilyretkiä varten, muutama kirja ja mahtavat 70-luvun verhot. Kaikki käytettyinä tietenkin! Ja pääsimpä vihdoin aloittamaan uuden harrastukseni. Sain hommattua kirppiskaupasta satsin erikokoisia puikkoja ja lankakaupasta hommasin ensimmäiset langat. Ja sainpa ensimmäisen neuletyönkin valmiiksi. Tarkoitus oli tehdä sellainen kokeilumielinen pussukka kännykälle mutta siitä tuli liian pieni ja toimii nyt mp3 soittimen pussina. Koko iltahan se siinä sujahti resoria neuloessa ja lopputulos nyt on mitä on. Ihmeellisesti ne nurjat ja oikeat silmut jostain muistin kätköistä löytyivät!
Illalla katsottiin vielä tosi kummallista unkarilaista leffaa. Kuten arvata saattaa, lopputyölle ei tullut uhrattua ajatustakaan.

Taas kerran tuleva viikkoni kantaa nimeä 'viimeinen rutistus'. Uskalias ja hurja toiveeni saada lopputyön ensimmäinen versio valmiiksi kuukautta ennen deadlinea näyttää paikoittain toteutumiskelpoiselta, joskin edessä on vielä kamalasti töitä. Jos nyt tämän viikon vielä jaksan näpytellä niin sitten voin lomailla rauhallisin mielin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa mukavalta viikonlopulta ja on tosi hyvä pitääkkin "koulu vapaita" viikonloppuja!
Kuulostaa toi sun työ jo olevan hyvässä vaiheessa, joten tosi paljon tsemppiä ja voimia loppu rutistukseen!
Meillä oli vierailemassa lauantai-sunnuntai 2 serkkuu ja niiden tyttöystävät. Oltiin lauantai iltana katsomassa Hairspray musikaalia ja se oli tosi hauska. Sen jälkeen tytöt jatkoivat Dublinersiin parille siipalle ja pojat lähtivät kolmannen serkun polttareihin!
Oli mukavaa ja sunnuntaina oli mukava viettää päivää, jona ei tarvinnut tehdä mitään. Tilattiin pitsat ja hengailtiin yökkäreissä! Serkut vaimokkeineen lähti kahden maissa ja me otettiin päikkärit! Ihana rauhallinen kotisunnuntai! Siitä taas energiaa koko viikoksi! Ensi viikolla onkin vuorossa sitten serkun häät tuolla Oravin suunnalla, joten siitä ei kovin rauhallista viikonloppua tule, mutta ihan varmasti tosi mukava!
Mukavaa viikon alkua!