lauantaina, maaliskuuta 25, 2006

Lauantain postaus

HA! Sainpas tehtyä. Yömyöhään meni tuon lopputyön kanssa mutta ainakin sain siihen mahdutettua ne asiat jotka haluan siinä olevan ja hyvin perusteltuna. Daven täytyy vielä lukaista koko homma läpi niin että voin palauttaa sen maanantaina. *Ihana helpotuksen huokaus*

Tultiin just kaupungilta ja käytiin tulomatkalla maailman ihanimmassa divarissa. Hyllymetreittäin vanhoja kirjoja, lattioilla ja pöydillä korkeita kirjapinoja joita on kerääntynyt sinne vuosikymmenten aikana. Sen lisäksi siellä on myös pieni kylmätiski jossa omistaja myy itse tekemiään kurkku-juusto-voileipiä ja fairycakes ja shortbreadia joita voi nautiskella pienten pöytien ääressä kahvin tai teen kanssa. Puodin pitäjä on ystävällinen vahna herrasmies joka on aina valmis suosittelemaan kirjoja. Usein tämän divarin ohikävellessäni olen himoinnut sen ikkunassa olevaa mukia (??) ja tänään päätettiin käydä kysymässä josko se olisi myytävänä ja sehän oli!! Kohtuuliseen puolen punnan hintaan. Mukaan tarttui myös muutama kirja.

Mutta surullinen uutinen oli että tämä puoti lopettaa toimintansa 2kk päästä koska liikehuoneisto on myyty isolle ketjulle! Oi, kyllä riipaisi sydämestä. Myyjä kertoi pitäneensä kirjakauppaansa 28 vuotta ja sanoi sen olleen oikein menestynyt ennen kuin kaikki muuttui.. Lupasimme tulla takaisin ennen puodin sulkemista ja myyjä sanoi että sitten saatte ostaa kirjoja puoleen hintaan. No, eihän me maksettu tänäänkään enempää kuin 4 puntaa 3 kirjasta ja mukista!

Tänään mennään kyläilemään kavereiden luo illallisen merkeissä. Tiedossa on arabialaista ruokaa. Paikalle täytyy kuulemma tulla nälissään koska luvassa on joku megaluokan, viiden lajin illallinen. Ihan mukavaa illanviettoa on varmastikkin tiedossa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä?! Vau?! Siis onko rutistus melkein loppu? Aika mahtava tunne varmaankin!

Itse palautin 2 vuotta sitten omani postilaatikkoon noin 21:15, kun postin piti lähteä klo 21. Huh, siellä oli muutakin postia vielä. Mutta lopputulokseen en ole ollenkaan tyytyväinen! Viimeistely ja kaikki kunnon perustelut puuttuivat. Olen oikeastaan aika surullinen miten ansiottomalla työllä sain kuitenkin kohtuullisen hyvän arvosanan.

Ihailen täällä sinikkyyttäsi ja tervettä kunnianhimoa! Onnea!!! Hmm... Huomennahan oletkin jo täällä!!

Vuokko kirjoitti...

No eipäs nyt vielä! Vasta minä ensimmäisen version sain pulkaan! Kohta nähdään!