perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Viikonlopun alku

Jääkylmä vesitihuttelu jatkuu eikä mieli ole muuttunut miksikään eilisestä. Ja nyt on kuitenkin perjantai!! Ei mitään järkeä olla ahdistunut perjantaisin mutta nyt on vaan niin paljon hommaa. Dave menee onneksi Lontooseen että voin pitää opiskelupäivän, -illan ja -yön.

Varsin turhauttava kokemus tapahtui kirjastossa tänään. Metsästin tarvitsemiani kirjoja oikein kauan ja monesta kerroksesta. Tiskillä sitten sanoivat että minulla on jo maksimimäärä kirjoja lainassa enkä saa lainata yhtään enempää. Tietokoneohjelmasäädöksiä vastaan ei auta taisteleminen koska ne eivät kuitenkaan taivu vaikka kuinka jankkaisi kirjastotädin kanssa. Mutta, kun mä tartten kaikkia noita jo lainattuja kirjoja ja olisin tarvinnut vielä lisää. Sen lisäksi jäätävässä, poikittaissuuntaisessa sateessa edestakas kävely ei tod. hotsittanut sen vertaa että olisin viitsinyt vaivautua. Nyt on selviydyttävä näillä. Katsotaa miten käy.

Radio Helsinkiä kuunnellessa ja mustikka-smoothieta herkutellessa mieli kevenee, onneksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no täällä ei tollaisista vesisateista vielä tiedetä mitään, pakkasta piisaa ja nyt on muutamana päivänä ollut ihana auringonpaistekkin :) Toivottavasti täällä on mukavat ilmat myös silloin, kun te tulette tänne. Ettei ainakaan tarvis tulla sateesta sateeseen... Mutta toisaalta toivon kyllä että siinä vaiheessa lumet ois jo vähän alkanut sulaa, kun on jo kevättä ja ennen kaikkea kesää jo kova ikävä (muttei kyllä kesätöitä ja lomattomuutta...)
Mä oon niin ahkera opiskelija, että olen tänään lauantainakin ollut 6 tuntia opiskelemassa erityispedagogiikka (suoritan siis avoimessa sitä erkkaa, joka jäi viime keväänä väsymyksen takia 3 ovarii vaille valmiiksi, jospa sen nyt sais tehtyä!) Oli jännä opettaja ja päivä kului suht nopeasti, en kyllä oo varma oliko tenttiä ajatellen noista parista luennosta mitään hyötyä ja arvosanahan tulee pelkästä tentistä, mutta ihan mielenkiintoista (vaikka mukavampiakin perjantai illan ja lauantai päivän vietto tapoja tiedän).
No, mutta oikein mukavaa viikonloppua!