sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Heipä hei, hyvää iltaa, luppakorva seikkailee taas…

Nonni. Johan siitä on aikaa kun olen viimeksi istahtanut tähän koneen ääreen. Mutta kun on ollut kaikenlaista kiirettä ja hommelia. Jos haluat lukea tätä niin että siitä saa mitään tolkkua aloita postauksesta nimeltä ’Bright and Breezy I’.

Kävin eilen leffassa pitkästä aikaa Felixin kanssa. Katsoimme Babel -nimisen pläjäyksen ja se oli aivan uskomattoman hyvä. Vaikka siinä olikin Brat Pitt (enemmän ärsyttävää on se hän näytteli roolinsa tosi hyvin) ja se toinen hollywood tähtönen, niin oli elokuvassa hyvinkin world cinema –ainekset. Ihanaa oli olla hyvässä leffateatterissa ja katsoa hyvää leffaa joka oli niin täydellinen ettei se loppunut kesken eikä tuntunut liian pitkältä (vaikka olikin 145min).

Reissailun ja humputtelun lisäksi olen aloittanut uuden vuoden järjestelemällä elämääni uuteen uskoon. Kaikenlaiset tapaukset ovat vaikuttaneet tähän eikä mitään päätöksiä ole tehty vielä mistään. Tämä juuri alkanut opintojakso tulee olemaan vaativa ja työläs. Onneksi olen osannut nyt jo hyvissä ajoin pyytää apua. Joten tanskalainen ystäväni on tulossa tänne kohta asentamaan SPSS ohjelman koneelleni ja opastamaan läpi kotitehtäviä joita perjantaina saimme. Minulla on läksyjä!! Ihan oikeita läkejä, ei mitään lukemista vaan tehtäviä. En ole vielä päättänyt onko se hyvä vai huono asia.

Ei kommentteja: