sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Our House, Its a Very Very Very Fine House, Our House

Laitan tahan hieman kuvia meidan kodista. Muutto on edessa muutaman viikon paasta, enka usko etta kukaan ehtii taalla enaa kylailemaan. Tama asunto on minulle tarkea silla onhan se ensimmainen kunnollinen Englannin kotini. Ja hyva koti tama on ollutkin. Oikein viihtyisaa ja mukavaa. Kotimme on siis vain yksi huone + keittio + kylppari, joten kaikkin kuvat ovat vaan siita yhdesta huoneesta. Ja seinalla nakyva taulu on se Daven mulle maalaama. Mainitsemisen arvoista on myos tuo sohva, jonka paallystimme itse eraana yona. Siis todellakin, siihen meni yksi yo kun mitattiin, ommeltiin ja lopulta niittailtiin kangasta kiinni sohvan runkoon.

Tulin Englantiin vuonna 2003 mukanani ainoastaan rinkka, nyt tavaraa on kertynyt kokonaisen yksion verran ja kohta pitaa alkaa tosissaan miettimaan mista kaikesta voisin yrittaa paasta eroon.







Taalla on vaihteeksi taas sateinen paiva. Harmittavaa, koska tanaan on luvassa ystavamme grillibileet. Olen luvannut leipoa valkosipulileipaa, ja taikina se tuolla on nousemassa. Toivottavasti saa selkenee edes vahan, on kai se nyt aika ankeaa viettaa grillibileita sisalla!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa että oli noita kuvia ja sunkin kuva! Tsemppiä esitelmään mä tiedän että sä olet hyvä. Soitellaan

T: Iiris