perjantaina, toukokuuta 11, 2007

On varmaan tosi so-last-year kuunnella vuoden 2006 musiikkia. Mutta joskus aina tulee sellaisia hetkia etta kaivaa mp3 soittimestaan jonkun tietyn laulun ja kuuntelee sita, niinkuin silloin kun kuuli sen ensimmaista kertaa. Niin kavi nyt The Raconteursin kanssa. Ja varsinkin se ihana laulu jossa sanotaan etta

" You want everything to be just like...The stories that you read but you can't write"

No just niin. Just noin ma nyt ajattelen!! Taalla pain maailmaa joutuu nyt osallistumaan kaikenlaiseen poliittiseen keskusteluun, enka ma jaksaisi nyt muuta miettia kuin euroviisuja. Ja tietenkin Jack White:a. Tai no, olen ma miettinyt sitakin etta noin kuukauden paasta pitaa muuttaa jonnekkin, ja loytaa jostain jotain toita ja myoskin saada sita gradua aikaiseksi. Suomen lomalla sain kuitenkin suurimman osan ahdistuksesta juostua, saunottua ja paastottua pois hairitsemasta.


3 kommenttia:

kartsuliini kirjoitti...

Moi!
Mun ihana veljenpoikani neuvoi ja avusti mua tänne kommentoinnissa.. oon niin daiju näitten koneitten kans, mutta koko ajan oppii!! Ihanaa Vuokko että sun ruisleivät löyty! Ruikkari on parasta! Tuo Englannin politiikka on multa kyllä maailman pahiten hakusessa.. niinku politiikka yleensäkki.. Se ei vaan kiinnosta. Sen verran olen selvillä ku perussivistys vaatii, jos sitäkään..

kartsuliini kirjoitti...

Nin siis munhan piti kommentoida tota edellistä , mutta separoin taas.. Parasta lääkettä ahdistukseen on mennä keskelle mettää ja huutaa niin kovaa kun keuhkoista lähtee.. oksentaa äänen avulla paha olo ulos..

Vuokko kirjoitti...

Jestas, Kartsuliini (siis mikä?), enpä olis tätä ihmettä uskonut näkeväni. Kultainen kiitos kommenteista, ystäväni!