lauantaina, lokakuuta 15, 2005

aurinko ja risukasa

Mietin eilen vaihtoehtoja masennuksen hoitoon. Nyt ei olisi aikaa eikä rahaa mennä 'juttusille'. Monta vuotta elämässäni olen ollut masentunut joten hiljalleen sitä alkaa itse huomata ne merkit koska ollaan menossa syvemmälle ja avun tarve on todellinen. Tiedän siis toki että avun tarpeessa olemisessa ei paljon rahan ja ajan puute paina. Nyt kuitenkin ajattelin että vielä on jotain tehtävissä itsenäisesti ja päätin määrätä itselleni liikuntapillerin. Toisinsanoen sain hankittua punttiskortin ja ilmottauduin taas jooga-kurssille.

Tänään oli ensimmäinen projekti-seminaari. Ens viikolle mennessä pitäisi saada kysymykset lopputyön aiheesta kasaan ja samalla väsättyä ainakin jonkilainen kirjallisuusluettelo. Olin kirjastossa penkomassa 4 tuntia ja aika hyvältä näyttää. Täällä järjestetään muutamaa homotutkimus -kurssia joten kirjoja löytyy kyllä kirjastosta. Onhan täällä meidän sosiologian laitoksella ihan tunnettu homotutkijaguru Ken Plummer, jonka kaikki julkaisut tietysti löytyvät.

Eli tänä syksynä hoidetaan mieltä ja kehoa punttiksella ja joogalla sekä keskitytään homotutkimukseen, sosiologian filosofiaan ja viestintäoppiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hellurei, on tämä saunan rakentaminenkin aika rankkaa. Täristiin taas kaunis päivä hiomakoneen jatkeena. Kun erottiin sunnuntaina niin jatkettiin Amsterdamiin, missä vietettiin pari leppoista päivää. Ei paljoakaan shoppailtu kuin kukkatorilla, mutta nautittiin katukahviloista ja lämpimästä ilmasta. Oli niin kiva nähdä taas suakin. Onneksi tulet jo jouluna kotiin. siihen ei enää ole niin kauaa ehkä saunakin on sitten valmis. Hyvä idea toi jumppailu ja jooga. Laita kuva siitä ankeasta campuksesta ja teidän kämpästä. Ii

Vuokko kirjoitti...

En jaksa odottaa että pääsen Suomeen ja saunaan. Onneksi enää 10 viikkoa!