tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Kesä jäsentyy mielessä

Espanjan reissun päivitykset alkavat olla kuvineen valmiina vuokkomatkustaa.blogspot.com sivulla.

Elo täällä Englannissa on taas yhtä juoksemista. Moneen paikkaan pitää ilmottautua ja erilaisia papereita pitää hakea sieltä ja täältä. Edellisvuosiin verrattuna olen ottanut tämän aika lungisti. Nyt kun tietää jo missä kaikki toimistot yms. sijaitsee niin ei tarvitse niin hulluna ryntäillä. Meidän yliopistolla on hyvä käytettyjen kirjojen kauppa josta saa kurssikirjoja aika edullisesti. Nyt jo kokemuksesta tiedän että sinne olisi hyvä mennä niin aikaisin kuin mahdollista.

Tänä vuonna harteillani on vain kolme kurssia; kaikki sosiologiaa, jee!! Sitten on tietysti tämä tutkimushomma joka luultavasti vie hulluna aikaa muutenkin. Tapasin sattumalta viimevuoden tutorini ja kertoessani hänelle tutkimuksestani, hän vallan intoontui ja ilmoitti haluavansa olla minun toinen, epävirallinen ohjaaja. Uutinen on sinänsä loistava koska olin salaa jo haaveillut että olisin niin rohkea että uskaltaisin häntä pyytää.

Haluaisin ottaa jonkun kielen vielä tälle vuodelle ja nyt kun espanja on hanskassa (hahahahahaha, ei nyt ihan niin) niin voisin ottaa sellaisen portugalin alkeiskurssin. Espanjan opiskelu jatkuu jokatapauksessa niin että juttelen espanjaa mun sen kielisille kavereille ja myöskin jatkan iltakursseja. Jos se portugalin opiskelu tuntuu hullulta niin ehkä voisin ottaa ranskan alkeet..saas nähä.

Syksy on opiskelijan parasta aikaa.

Ei kommentteja: