tiistaina, lokakuuta 18, 2005

liikuntapilleri alkaa vaikuttaa


Liikuntapilleriä ei auta aliarvioiminen! Nyt jo alle viikossa huomaan nukkuvani paremmin, stressaavani vähemmän, näkeväni selvemmin tämänhetkisen tilanteen. Otin yhteyttä opiskelijoiden tukihommeliin (siunattu sähköposti; kenellekkään ei tarvitse soittaa saatika puhua!) ja sain vastaukseksi hyvinkin kannustavan viestin. Vien tukihenkilölle muutamia esseita jotka hän lukee läpi ja sitten keskustellaan vajeista ja puutteista. Todella helpottavaa! On nimittäin varsin turhauttavaa saada keskivertopisteita monen tunnin työstä ja opiskelusta.

Huomenna on tapaaminen tutorin kanssa aiheesta tutkielman kysymykset ja kirjallisuus luettelo. Vaikka olen valmistautunut ihan huolellisesti siltikin jännittää. Mitä jos mä olen paisuttanut aihettani liian suureksi. Niin moni asia tuntuu niin kiinnostavalta etten hentoisi jättää ulkopuolelle mutta pakko kai se on kun tässä nyt on kuitenkin kyse 'vain' kandityöstä.

Ihmeellisten päänsärkyjen ajamana kävin tarkistuttamassa näköni. On kuulemma niin hyvä näkö ettei laseja välttämättä tarvita. Sinänsä huono uutinen koska jos päänsärky ei johdu silmistä niin mistä sitten?!

Ei kommentteja: