keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Fix Me, Please..?

Aamuisen mato-hässäkän päälle posti toi kasan laskuja, joiden maksaminen ei luultavasti onnistu aivan hetkessä. Tämä lamaannutti minut niin täysin että jäin vaan sänkyyn makaamaan ja... niin, taisin vähän itkeäkin. Yleensä en anna raha-asioiden ottaa niskalenkkiä itsestäni mutta ajatus siitä että olen kohta 27-vuotias enkä vieläkään pärjää omillani, enkä pysty maksamaan laskuja, otti niin pahasti luonnolle että en oikein osannut koota itseäni tämän jälkeen. Nyt kun katselen peilistä turvonneita silmiäni ja luhistuneita hartioitani, tuntuu että pohjakosketus on saavutettu. Tästä tilasta pääsee helposti kahteen suuntaan: ylös ja alas. Mutta onneksi on sellaisia tyyppejä kuin Chris Martin ja Beck jotka auttavat tällaisissa hetkissä.

When you try your best, but you don't succeed. When you get what you want but not what you need.
When you feel so tired but you can't sleep. Stuck in reverse.
And the tears come streaming down your face. When you lose something you can't replace.
When you love someone but it goes to waste. Could it be worse?
Lights will guide you home, And ignite your bones,
And I will try to fix you

(Videon mukana voi fiilistellä: http://www.youtube.com/watch?v=jBEYyHGbwto )

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis!
Valoa ja lämpöä ja voimia sulle kovasti! Itku voi kyllä välillä olla tosi hyvästä, mä itkeskelen kanssa silloin tällöin ja mulla ei oo ees aina kunnon syytä tai sitten on joku tosi tyhmä syy.

Rahahuolet on kyllä inhottavia, mutta koita lohduttaa itseäsi sillä, että olet opiskelija... ja kaikilla opiskelijoilla on tiukkaa rahojen kanssa.

Ja myös sängyssä koko päivän makailu ja kunnon rypeminen on joskus oikein kannattavaa (kunhan ei jää rypemään moneksi päiväksi!!) Eli ei muuta kuin voimahalaus suomesta ja tsemppiä!

t. laija

Vuokko kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, my darling. Nyt edetaan hitaasti madellen, pohjamutia myoten mutta eikohan se paivanvalo tahankin risukasaan joskus taas paista.