sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

..enemmän kuin tuhat sanaa..

Heipä hei vaan ystäväiseni. Niinpä niin.. päivitysvälit senkun kasvaa. Minuun on iskenyt blogilaiskuus. Siksi tarjoilenkin teille viime viikkojen elämyksiä näin kuvallisessa muodossa. Täällä on kevät jo pitkällä, krookukset kukkii ja aurinko lämmittää. Tekstiä tulee lisää kun laiskuu helpottaa.
















Päätän visuaalisen tarinoinnin perinteikkäiseen kuvaan ihkaoikeasta Fish&Chips:istä. Tällainen höpöruoka voi olla hyvää jos se nautitaan juuri oikeanlaisessa tilanteessa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kevät kuvia. Oliks ne ihanat jalat sun? Kivat kengät. Täällä kyllä vielä puetaan hiukka erilaisia kenkiä jalkoihin... Mutta kyllä toi lumi on nyt aika vauhdilla vissiin sulamassa pois, taitaa lumiveistoskisat ens sunnuntailta peruuntua...

Tessan talviurheilupäivä (joka siis muuntui sisä pelipäiväksi)oli mukava. Pelailtiin lautailupelejä, syötiin ja juotiin. Oikein mukava ilta. Me poistuimme larin ja Hiskin kanssa puolenyön tienoilla, jolloin sinne tuli yksi lapsellinen ystäväpariskunta lisää (siis ilman lapsia). Juhlat olivat jatkuneet klo 5 asti, jolloin loput vieraat lähtivät taksilla kotiin.

Mä laitan kuvia meidän kämpästä sitten kun kamera löytyy. Hitaasti mutta varmasti laatikot tyhjenevät. Mun uuden vuoden lupaus olikin, että saisin kaikki laatikot tyhjennettyä vuoden loppuun mennessä. Siellä on pari sellaista haamulaatikkoa, jotka sisältää "muistoja" ja jotka on siirtynyt suoraan Fredan kellarista lauttiksen kellariin. Ne pitäis nyt kanssa käydä läpi. Ehkäpä siellä on jonkin verran roskiinn heitettävää...

Opetin ystävällemme Tessalle kuinka kommentoida sua, kun se lukee viikottain sun postauksia, mutta ei tiedä miten niihin kommentoidaan. Katsotaan tuleeko tähän perään hänen kommenttejaan!!

Mukavaa viikkoa sinne ihanan kevään keskelle.

- laija

Vuokko kirjoitti...

Kiitos kommentista, ystäväni! Hyvää viikkoa myös sinne ihanan talven keskelle!