keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Uuuaaahhh.... hyiiihhh

Meillä on matoja keittiössä! Aamukahvia laittaessa huomasin mukin pohjalla pienen, valkoisen murusen. Aluksi luulin että se on riisinjyvä mutta tarkempi katsaus ja.... hyi yök!! Se oli mato! Katsoin tietekin kaikkiin muihinkin kuppeihin ja kyllä! Meillä on useampia matoja mukien pohjilla. Tästä kauhistuneena soitin isälle. Isä sanoi ettei huolta, näitä nyt aina välillä tulee. Tyhjensin kaapit astioista ja ruokatarvikkeista ja laitoin KAIKEN vedenkestävän kiehuvaan veteen ja heitin roskiin KAIKKI avatut jauho-, riisi-, jne -pussit. Siivoillessani kaappeja (tolulla..hmm menikö kenties liian pitkälle tässä..?) huomasin että kuumaan veteen jättämäni säilykepurkit alkoivat hiljalleen kuoriutua etiketeistään, jolloin niiden tunnistaminen olisi mahdotonta. Sähellystä heti aamusta..

Olen tässä istunut post-traumaattisessa tilassa miettien voiko tätä päivää vielä jotenkin pelastaa. Ehkä voi, koska kello on kuitenkin vasta yhdeksän aamulla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis! Lohdutukseksi, että meillä oli vanhassa kodissa niitä hiton inhoja vessamatoja (en muista nyt mikä niiden oikea nimi on), mutta niille ei oikein voinut tehdä mitään. Ne on siellä kerrostalon putkissa yms, joten ei auta vaikka oman kodin myrkyttää...

Positiivista on, että oon noita sitten vähän netistä tutkinut, siis noita ihania mato juttuja (siis kodin tuholaisia), niin että ne ei johdu mistään kodin likaisuudesta tms. Koska sellainen olo ainakin mulle itelle eka tuli. Eli jos sulle on tullut sellainen olo, niin pois se sinusta nyt heti!

Se kirja jota koukutin, oli Toreyn Haydenin (en muista meniks toi nimi ihan nyt noin) Hiljaisuuden lapset. Se on sellainen psykologi ja erkkaope, joka kertoo omasta työstään. Luin kyllä ton kirjan viime kesänä, mutta luin sen nyt siis parissa päivässä uudestaan! Se etu on siitä, ettei enää opiskele, että on aikaa lukea kirjoja (siis jotain muita kun opiskelukirjoja). Kun opiskeli, niin tuli aina huono fiilis siitä, kun luki jotai romaania, koska tiesi, että ois voinut/pitänyt lukea johonkin tenttiin tms.

No käytän kyllä bussimatkoja parin opiskelukirjan lukemiseen... Joku koukutus on nimittäin jäänyt myös opiskeluun ja "koulukirjoihin".

Kiva, että sulla ollut hyviä, kivoja ja onnellisia päiviä (vaikkei tämän päivän aamu niihin lukeudukkaan). Joo ja ilmasta vielä: eilen oli aivan loistava aurinkoinen päivä ja etelä suomessa mitattiin 10 astetta plussaa!! Tänäänkin taitaa olla aurinkoinen päivä, mutten siitä nyt ehdi kauheesti nauttia, kun oon varmaan toimistolla koko päivän!

-laija