maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Päivitys

Helmikuu vaihtui maaliskuuksi aivan yllättäen. Kontollani on ollut suurehko kirjoitusurakka, joka nyt on viimeinkin päättynyt. Siitä niin helpottuneena päätin osallistua viime lauantaia varsinaiseen live-musiikin juhlaan! Täällä meidän yliopistolla järjestettiin sellaiset festarityyppiset juhlat, jossa kolmeen paikkaan oli järjestetty bändejä soittamaan ja keikat jatkuivat koko illan. Mukana oli paljon hyviä bändejä ja tosi ankeita ja tylsiä esityksiä. Keikkojen välillä käytiin ulkona katsastamassa kuunpimennyksen tilannetta, ja niin vaan ensimmäistä kertaa eläessäni pääsin näkemään pilvettömältä taivaalta, kuinka kuu muuttuu punaiseksi.

Sunnuntai-aamu valkeni aurinkoisena ja päätimme käynnistää pyöräretkisesongin alkaneeksi. Pyöräillähän täällä voi pitkin vuotta mutta pitemmät pyöräilyretket on jätettävä vähemmälle. Ihanaa kun kevät tulee!! Olen jo herätellyt viherpeukaloani ja ostellut siemeniä ja ruukkuja. Varsin järkevää toimintaa kun muutto on väistämättä edessä 4 kuukauden kuluttua. Minne? No, sitä en vielä itsekkään tiedä..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, jos jossain voi jo pyöräillä! Sitä odotan minäkin jo kovasti! No kyllähän jotkut (kreisit) pyöräilee näilläkin keleillä.
Onks teillä muuten minkälaisia pääsiäis suunnitelmia? Ootteko tulossa katsomaan onko suomessa silloin jo pyöräilykelit?
No nyt en enempää ehdi, mutta mukavaa viikkoa vaan sinnekkin!

Vuokko kirjoitti...

Ainakin minä ole tulossa tarkastamaan Suomen pyöräilykelit. En tosin pääsiäiseksi mutta huhtikuussa joskus.