torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Ilman takkia ulkona = Kevät

Anteeksi nyt vaan, mutta tulin tänne kertomaan että täällä on 16 astetta lämmintä!! Siis sellaista ettei tartte käyttää takkia. Uskomatonta. Mutta samalla aivan mahtavaa. Tällaisesta aurinkokylvystä saa valtavasti voimaa ja energiaa. En tiedä mainitsinko jo täällä että ostin kirppikseltä mehulingon. No, linko on ollut kovassa käytössä lähes joka aamu. Appelsiinit on nyt halpoja samoin kuin kiiwit. Niistä saa lingottua niin herkullista ja energiatäyteistä mehua että aamukahvit ovat aivan jääneet juomatta.

Aamu alkoi tänään varsin epämukavasti. Sähköposti toi viestin että tämä eräs lähettämäni supertärkeä kirje ei ole saavuttanut päämääräänsä ja deadline on huomenna! Laitoin kirjeen postiin viime perjantaina… voisin, jos viitsisin, liittyä kuoroon joka jupisee paikallisen postin hitaudesta ja epäluotettavuudesta. Mutta en viitsi, koska tähän mennessä posti on toiminut hyvin eikä ne (postityypit) voineet tietää kuinka supertärkää postia oli kirjekuoren sisällä. Niin. Joten menin heti ensitöikseni paikalliseen postitoimistoon ja sanoin että tämän kirjeen pitää olla määränpäässään huomenaamulla! Tästä ilosta maksoin kokonaiset £4.10 joten nyt voi vaan toivoa ja luottaa että se menee varmasti perille.

Tänään on yritettävä saada esseetä tehtyä sillä illalla meille tulee vieraita. Ostin nimittäin kirppikseltä Trivial Pursuitin (£3) ja tänään on sitten pidettävä peli-ilta. Oman hankaluutensa tähän muutenkin jo vaikeaan tietokisailupeliin tuo sellainen seikka, että kysymykset ovat vuodelta 1983. Sinänsä hyvä sillä kaikki osallistuvat pelaajat ovat syntyneet ennen ko. vuotta mutta kuinka paljon arkipäivän (Englantilaista) triviaa kykenemme muistamaan? Koska tykkään suunnitella juttuja etukäteen olen hyvin systemaattisesti kutsunut koolle neljä ihmistä (eli 6 pelaajaa) joista puolet ovat Brittejä.

Mutta nyt on aika syventyä virtuaalisen etnografian ihmeelliseen maailmaan (eli siis essee kysymykseen..)! Hauskaa torstaita vaan kaikille!


P.S. Jean Baudrillard on kuollut…kai? Jean itse on opettanut ettei mikään ole totta (!) varsinkaan se mitä lehdissä lukee. Kyllä mun mielestä olis hyvä jos näitä rohkeita postmodernisteja ei hyllytetä. Nouskoon siis legendaksi hän!
P.P.S. Nadja Pyykkökin on kuollut. Muutaman kuukauden aikana Suomessa on kuollut Juice, Kirka, Esko Nikkari… ja ketä vielä?

Ei kommentteja: