perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

The World is My Oyster

Voi että mä vihaan silittämistä!! Aamu alkoi niin että Davelle tuli puhelinsoitto että töitä olis tiedossa jos olet kaupungilla 45min kuluttua. Dave suihkuun ja minä silittämään kauluspaitaa. Siinä tohinassa huomattiin myös Daven villiintynyt takatukka joka oli kotikonstein saatava toimistokuntoon. Tätä sähellystä kesti noin. 30min jonka jälkeen aloitin omat aamutoimeni.

Koska yliopistolla piti olla vasta klo 12, aamun kulku oli varsin rento. Sain myös luettua esseetä varten monta kappaletta. Amazonista tilaamani kirja tuli myös postissa joten lukemista tosiaan riittää. Nyt tuntuu kuitenkin siltä että motivaatiota riittää. Ajatella, että nämä esseet ovat sitten ne vihoviimeiset. Tenteistä pääsin eroon jo viimevuonna. Se onkin muuten ihanaa, ettei tänä keväänä tarvitse huolehtia lopputenteistä, ne kun ovat hallinneet keväisiä suunnitelmiani jo vuodesta 2003. Vaikka motivaatiota riittää ja jaksamistakin on vielä hieman jäljellä, haaveilen silti jo jonkinlaisesta reissusta, jonnekkin päin maailmaa.. En tosin tiedä millä rahalla ja ajalla tämä matkailu muka sitten tapahtuu.

Viikonlopuksi ei nyt sitten olekkaan mitään erityisiä suunnitelmia. Ajattelin olla kotona ja lueskella. Huomenna on kai taas kiva ilma joten voisin mennä pyöräilemään..

Ei kommentteja: