keskiviikkona, heinäkuuta 27, 2005

Pikainen päivitys

Olen Lomalla. Jos lomalla syö aamupalaksi kroissantteja ja nutellaa, niin sillion voi sanoa että ei se haittaa koska on lomalla. Jos illalla juo ison lasin punaviiniä ja syö rasvaisia tapaksia, niin taas voi sanoa että ei se haittaa kun nyt lomaillaan. Lomailu on rentouttavaa ja vaikka luulin että maailma on kaatunut ja että sähköposti on tukossa yhden lomapäivän jälkeen niin nyt koneelle palattuani huomasin ettei kukaan ole edes kaivannut!!

Eilen oli espanjan kirjallinen tentti ja tänään oli suullinen. Opettaja sanoi jo suullisen kokeen alussa että mulla meni kirjallinen osuus niin hyvin että mitäs me tässä voitais oikein jutella, no kerro vaikka mitä olet tehnyt tänään. Siinä me juteltiin niitä näitä (espanjaksi!!) ja niin oli espanjan kurssi suoritettu. Suorittaminen on ollut mulle allergiaa tuottavaa toimintaa aina siihen saakka kun menin yliopistoon ja aloin oikeasti saamaan muutakin kun just-ja-just-läpi saavutuksia. Niin se motivaatio vaikuttaa!

Nautin nyt lomasta vielä tämän päivän, sitte palaan puoliteholla duunin ääreen viikoksi ja sitten taas täysteholla lomailen (mitä nyt muutaman haastattelun joudun tekemään..)

Ei kommentteja: