keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Aamu kohellusta ja musiikki juttuja



Taas kerran oli sellainen aamu, etta toivon hartaasti etten koskaan joudu kokemaan sita uudelleen. Herasin supervasyneena (useista toitotuksistani huolimatta mieleni ja kehoni ei ymmarra olla hermoilematta gradusta: olen siis tapani mukaisesti lopettanut kunnollisten younien harjoittamisen, sen sijaan menen sankyyn siina klo. 2 aikaan ja tapitan hereilla kolmeen...neljaan..kunnes lopulta simahdan omien sekopaisten ajatusteni kanssa johonkin unentapaiseen tilaan) kellon soidessa 8.30. Sellaisten oiden jalkeen, kuin viime yo oli, on onni herata sellaisen kummpanin vieresta joka nousee ylos sangysta ja alkaa keittamaan kahvia. No, tanaan ei Davekaan herannyt vaan jatkoi uniaan viela tunnin verran. Herasin Daven unenpopperoiseen kysymykseen: 'monelta se asunnonnaytto oli tanaan?'.

Ja nyt, kuvitelkaa sellainen tilanne etta olet vihdoin saanut muutaman tunnin nukuttua, makaat sangyssa aivan kamalissa kalsareissa ja virtyneessa, maailman mukavimmassa kalsaripaidassa (ja jalassasi tietenkin valtavat villasukat) tuntien olosi niin raukeaksi ja vasyneeksi etta kehosi tuntuu lahes halvaantuneelta. Ja silla hetkella tajuat etta asuntoosi on tulossa ihmisia 20 minuutin kuluttua. Muistelet milta olohuoneesi naytti ennenkuin menit nukkumaan: vaatteita joka puolella, kirjapinoja ja paperikasoja kaikilla mahdollisilla tasoilla, kahvimukeja ikkunalaudoilla ja muutama kokistolkki lattialla. Keittiota et viitsi edes ajatella, silla juuri eilen aiheutit lievan rasvapalon, jonka seurauksena koko huusholliin levisi mahtava kary.. No, en viitsi kertoa enempaa silla tuskin kukaan tuntemani henkilo oikeasti koskaan heraa tallaiseen sekasortoon ja sotkuun. Mutta, tallaisiin kuviin ja tunnelmiin me jouduimme heraamaan.

Superpikasiivous, vaatteiden vaihto ja akkia ulos kampasta!

Kavelimme puolinukuksissa kaupungille juomaan sumpit ja saamaan jotain jarkea aamun sahellykseen. Menimme ihan ajan tappo mielessa kirjakauppaan ja sielta lehtihyllysta bongasin uusimman NME:n ja mika parhautta, mukana siina oli The White Stripes:in uusi vinyylisinkku! Olen odottanut Stripesin uutta levya niin intohimoisesti, etta tallainen mahdollisuus piti samantien hankkia. Paivan pelastus, kerrassaan!

Ei kommentteja: