sunnuntaina, kesäkuuta 24, 2007

Juhannus update

No onpas iloista luettavaa Suomen juhannusuutiset! 10 kuollut, vakivaltarikoksia ja ratti-ja ruorijuoppoutta. Kummallisin oli kuitenkin tama, ja nyt aion viilata pilkkua koska tama oli niin rumasti uutisoitu. Iltasanomissa kerrottiin Raumanmeren juhannuksesta, jossa Juhlilla sattui myös kaksi raiskausta. Vai sattui?!? Ihan vahingossa vaan tapahtui, tosta noin vaan??!! Oksettavaa!

Meilla ei ollut mitaan kummenpaa juhannustoimintaa taalla. Juhannuksen kunniaksi annoin itselleni kuitenkin 2 vapaapaivaa gradun teosta. Torstaina oltiin kaverin luona ruokajuhlissa, jossa menussa oli chorizo-kidneypapu taytteisia tortilloija, seka turkkilaisen ystavan tekemaa valkopapupataa pilau riisin kanssa. Tallaista proteiini pommia saikin sitten sulatella pitkalle perjantai-iltaan, silla nalka ei tullut koko seuraavana paivana. Perjantaina pidettiin taas ruokajuhlia, mutta tallakertaa mina olin puikoissa ja kokkasin aurinkokuivattutomaatti-punainen pesto- mozzarella -marinoitua lohta grillattuna, uusien perunoiden (tilli-voisula kastikkeella) ja salaatin kanssa. Hyvin upposi ja sain jopa kehuja.

Lauantaina olinkin sitten taas tyon aarella ja luin Margaret Archeria. Ystavani pyysi minua jokin aika sitten lukemaan ja ymmartamaan morphogenesiksen ja autopoiesiksen eron (joo, s-tieteissa kaytetaan valilla naita biologiasta tulevia sanoja, selvittamaan jonkin jutun rakennetta) Luhmanin systeemiteorissa. Onneksi se piti silloin opetteleman, silla nyt jouduin itsekkin lukemaan morphogenesiksesta ja strukturaatiosta, eli naista Archerin jutuista. Ei ihan my cup of tea, ja tuskin tulen sita gradussani kayttamaan. Olen nyt hieman hermoraunio taman gradun takia, tuntuu ettei se nyt mene mihinkaan suuntaan. Toivottavasti tama on nyt jotain lomaltapaluu ankeutta, jospa tanaan tuntuisi hieman jarkevammalta. Nyt on alkanut ihan oikeasti ahdistaa myoskin se etta on kesa ja taalla on ihan paskat ilmat. Joka paiva sataa ja tuulee niin kylmasti etta on pakko kayttaa housuja ja kenkia! En kesta myoskaan enaa tata paikallaan oloa, joten ensviikon vapaapaivana menen Lontooseen. Jos silloin sataa, niin se on kylla suuri vaaryys.

Ei kommentteja: