lauantaina, kesäkuuta 30, 2007

Nyt ei kylla tuu mitaan tasta tyonteosta

Terveisia Brightonista! Tuosta tulevaisuuteni kotikaupungista (tama siis post-lontoo elamanvaihe). Sain kutsun konferenssiin sinne, ja tietenkin oli mentava. Mika mahtava tilaisuus tavata laitoksen tyyppeja ja etenkin tulevaa ohjaajaa. Me tietenkin myohastyttiin ensimmaisesta paneelista, joten paatettiin menna aamupalalle kampukselle ja muutenkin hieman katselemaan ymparistoa. Taytyy sanoa etta tuleva yliopisto on ainakin noin visuaalis-esteettisesti miellyttavampi kuin tamanhetkinen.

Konferenssi oli yhta sosiologian professorin elakkeelle siirtymista varten jarjestetty juttu, mutta osallistujina oli aika isoja nimia. Oli siis tosi mielenkiintoista seurata paneeleja. Aiheena oli tuon kyseisen proffan elamantyo ja akateemiset kiinnostuksen kohteet. Mukana oli paljon esitelmia sosiaalisesta stratifikaatiosta, post-kommunistisesta euroopasta ja kosmopolitanismista. Eli tosi jannittavaa ja mielenkiintoista. Juttelin myos vaitoskirja aiheestani tulevan ohjaajani kanssa, ja paasinpa kertomaan siita muillekkin tyypeille. Nyt tama kaikki alkaa tuntumaan jotenkin todellisemmalta.

Tilaisuuden jalkeen mentiin tietenkin Brightonin keskustaan, mutta mieli oli niin taynna asioita ja puitavaa, joten paadyttiin vaan kavelemaan edestakaisin sita pitkaa rantaa. Oli kaikenkaikkiaan mahtava ja minulle henkilokohtaisesti, tulevaisuudellisesti ja akateemisesti tosi tarkea. Etta semmoista.

Ei kommentteja: