maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Hah! Selvisinpas!

AAAAaaahhhhhh vihdoinkin on maanantai! Selvisin viikonlopusta jotenkuten ja nyt olen valmis uuteen, raikkaaseen viikkoon. Perjantaina menin kuin meninkin tuohon paattajaisjuhlaan. Ensin grillailtiin ja sitten istuskeltiin tuolla kampuksella satojen muiden opiskelijoiden tavon. Tavallaan kamalan haikea ilta, silla hyvastelin monta ihmista joita en ehka koskaan tule enaa tapaamaan. Haikeita jaahyvaisia ja muuta surullista, mutta samalla ihan mukavaa yhdessaoloa. Lauantai olikin sitten aivan taysin turha paiva. Ajeltiin porukalla rannalla syomaan fish&chipsia, joka siis oli lauantain ainoa ei turha juttu, ja illalla en jaksanut opiskella yhtaan. Jaksoin vaan maata sangyssa ja olla vaysnyt. Sellainen tuntuu tassavaiheessa aivan mahdottomalta ajantuhlaukselta.

Sunnuntaina sentaan menin kampukselle ajoissa ja sain edes hieman luettua. Tosi illalla oli taas jaahyvaisillallinen tiedossa, joten kirjoittamista en vielakaan saanut aikaiseksi. Olen langettanut itselleni saannon etta joka paiva pitaa kirjoittaa vahintaa 500 sanaa. No, nyt on 1500 sanaa rastissa, koska olin niin toivoton viikonloppuna. Taidan vaihtaa tuota saantoa niin etta viikonloppuisin ei ole pakko saada mitaan paperille.

Hyvaa ja riemukasta viikonalkua!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

täällä taas kauhistellaan sitä, kun viikonloppu loppui ja yritetään selvitä vikasta työviikosta! Tylsää ja mukavaa samalla kertaa!

Voimia sääntöjen ylläpitämiseen, ne on tärkeitä, mutta niin ärsyttäviä!!