perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Oijoi, esseet palautettu. Meidän yliopiston täysin joustamaton nollatoleranssi esseitten palautuspäivissä tuottaa sellaisen tuloksen että kaikki hommat saadaan ajoissa pulkkaan. Niinä hiljaisina yön hetkinä kun istun tässä koneella vaipumaisillani epätoivoon jostain sisuksista nousee sellainen tyyppi joka on päättänyt että hommat hoidetaan. Aamulla sitten ihmetellään että kuka näitä juttuja on oikein kirjoitellut tänne. Esseitten vääntö on välillä pirullista hommaa. Kahdeksan sivuisia minitutkielmia on tänä vuonna tehty jo 6 kappaletta. Jäljellä vielä 3 esseetä ja loppukokeet. Ja ainiin, lopputyö! Tasan 2 kuukautta aikaa, iiik!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no meidän koulun järjestelmä (vuoden myöhässä voi palauttaa)antaa niin hyvän mahdollisuuden omalle lintsaamiselle, että eihän siinä muuta käy, kun että rästejä kertyy... Mullakin kun tuo ihan pakkopakko toimii parhaiten! No joskushan se aina tulee eteen (vaikka vasta aina vuoden kuluttua).

Tänäänkin piti viettää ilta tehden yhtä kouluhommaa(mukavaa perjantai illan viettoa...) mutta curlingiahan mä vaan kattelen!

No saamattomuus on välillä ihan hauskaa, siis koulhommien kohdalla, koska kämppä kiiltää kuin mikä! Kaikella on aina puolensa.

Mukavaa viikonloppua! Meillä sunnuntaina laskiaisriennot, mutta jos suomi pääsee lätkässä finaaliin, niin pitää siirtää tuota ajankohtaa hiukan (voisi muuten olla aika hiljainen laskiairiento).

T. laija