torstaina, helmikuuta 23, 2006

Voi jestas! Kello on 6.40 aamulla ja Daven herätyskello alkaa kohta soimaan. Mites tässä nyt näin kävi?No, ainakin on kaikki esseet nyt hanskassa joten voisin tästä lähteä nukkumaan. Tai, ehkä odottelen että tuo herää tuosta niin voidaan nauttia aamiaista yhdessä. heh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

no jopas oot ollut ahkera. Mulla vaan kaikki rästit painaa takaraivoa... No ehkäpä tästä pikkuhiljaa. Olen kuitenkin ehkä mahdollisesti jopa valmistumassa ennen aikojani. Eli jos opinnäytetyön saan kasaan, niin voisin jo valmistua lokakuussa, eli pari kuukautta ennen "oikeata" valmistumistani. Toivottavasti vaan Lari ehtii valmistua mua ennen!

Nyt harkkailemassa. Tää on aika haastava harkka. vaikee löytää oma rooli, kun teen kehittämishanketta ja istun aika paljon toimistossa koneen äärellä, ei siis perinteistä asiakastyötä... No näkeehän sitten tämänkin, eli onko minusta tälläiseen työhön! nyt takaisin hommiin ja hyviä unia vain sinulle ja oikein mukavaa päivää!
laija

Anonyymi kirjoitti...

muuten eiliseen kommenttiini: olikin hyvä hurrata eilen suomen lätkä ja curling koitoksia, kun suomi pääsi curlingissa kultapeliin ja lähtkässäkin ollaan neljän parhaan joukossa. Hyvä Suomi!