sunnuntaina, helmikuuta 12, 2006

Viikonloppu ei ollut kovin aktiivinen. Mulla on niin hirveästi luettavaa ja ymmärrettävää etten mielelläni poistu kotoa muutamaa tuntia pidemmäksi ajaksi. Dave onkin ollut ihana kodin henki; siivoillut, laittanut ruokaa ja keittänyt teetä. Sen verran kuitenkin käytiin ulkoilemassa että kaupungille mentiin. Meiltä keskustaan on n. 30min kävelymatka ja ulkona oli aika kiva aurinkoinen ilma. Lauantaisin kaupungilla on aina katumarkkinat joissa myydään vaatteita, roinaa, vihanneksia ja hedelmiä. Erityistä näissä markkinoissa on kauppiaat jotka huutavat tarjouksiaa ja kaikin voimin yrittävät saada ihmiset ostoksille. Se on aika hauskaa!
Lounaalla käytiin superhyvässä italialaisessa jossa on edukkaat pizzat.

Ilta kului kirjojen ääressä ja niin käy tällekin päivälle. Lukemista ja tekemistä on nyt vain niin älyttömästi. Kyllä tämä tästä helpottaa vielä, ainakin hetkeksi. (Paitsi että ihan oikeassa todellisuudessa olen liimautunut telkkarin ääreen seuraamaan lumilautuailun olympia kisoja: HYVÄ SUOMEN POJAT!!)

Jossain salaisissa haaveissani mullakin olisi täällä tämmöinen palsta jota voisi viljellä vuoden ympäri ja vaikka näin helmikuussa keräillä ruusukaaleja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

no mulla onkin mukavasti päivä mennyt latokaskimarkkinoilla myymässä hernarii ja pullaa ja sitten tukihenkilötoimintaa, vaikka munkin pitäis tota lukemista hommailla... Eilen illalla leivoin 80 pullaa ja 12litraa hernarii, ihana harrastus tuo partio :)