maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Työt jatkuu

Todella levollisen viikonlopun jälkeen on hyvä aloittaa uusi työrupeama. Ensimmäinen deadline on viikonpäästä, siitä seuraava on 2 viikonpäästä. On se hurjaa. Kyllä kai tästä jotenkin selvitään ja onneksi on ihmisiä jotka tukevat ja auttavat. En viitsi nyt edes ajatella mitään aikarajoja, hommat on tehtävä kunnolla nyt että voi sitten (joskus?) nähdä työnsä tuloksen.

Ainoa keino selvitä tästä on järjestää kunnolliset aikataulutukset. Ja vaikka se nyt vähän vaikuttaa siltä että jätän kaiken aina viimetippaan niin todellisuudessa en vaan ole päässyt eroon yö-opiskelusta. Viimeksi esseitten kanssa ei tullut mitään viimetippakiirettä vaikka 80% työmäärästä tuli väsättyä silloin kuin muut nukkuvat. Tällainen rytmi ei tosiaan ole kovin järkevää mutta huomasin että kesken kaiken rytmin vaihtaminen olisi vienyt liikaa aikaa ja voimia joten jatkoin valvomisia. Onneksi meillä oli lukuviikko yliopistolta viimeviikolla joten päivisin sain hyvin nukuttua.

Nyt on kuitenkin uusi ääni kellossa ja tämä viikko kuluu uuden päivärytmin opettelussa. Tänään on kyllä nukuttanut aivan luvattoman paljon enkä ole päässyt eroon riippuvuussuhteestani energiajuomiin. Pitäisi kai siirtyä kahviin mutta onko se muka oikeasti yhtään sen terveellisempi riippuvuus?! Siitä tulee rumat hampaatkin?!

Tesco muisti tänään bonuskupongeilla. Sama systeemi kuin plussakorteissa eli vinguta korttia ja kerää pisteitä ja sitten jossainvaiheessa tulee kuponkeja. Nyt tuli kuponkia oikein kuuden punnan arvosta. Tesco on sama kuin Kesko ja niillä on aivan todella suorasukainen markkinointi keino, eli sain lisäkupongeiksi -10% luomuruoasta, -10% Leerdammer juustosta, -10% Ecover-pesuaineista. Joku on tosissaan seurannut mitä brändejä kannatan ja minkalaiset ostostottumuksen mulla on. Orwell oli oikeassa, isoveli valvoo.

1 kommentti:

Maurelita kirjoitti...

Just ton takia mä en ole vieläkään ottanut kauppojen bonuskortteja ; mulla on pariin kauppaan kavereitten lisäkortit ja kerään niille pinnoja (ihmettelevät varmaan miten kulutustavat vaihtelee... heh !), mutta kynnys oman kulutuksen "paljastamiseen" on korkea.

No nettikaupassa kyllä tietävät tismalleen mitä meillä syödään ja minkä ikäisiä vauvoista on tullut (vaipat kavaltavat).

*vilkutus Kanaalin toiselta puolelta*